Diensten

Naast de verkoop van auto’s uit mijn eigen voorraad kan ik meer voor u betekenen. Hieronder een aantal mogelijkheden.

Aankoopadvies

Heeft u een auto elders zien staan en twijfelt u aan de specificatie, prijs of betrouwbaarheid? ik help u graag om inzicht te krijgen in deze auto. Is een volledig elektrische auto een geschikte oplossing voor mij? of kan ik mij beter richten op een diesel motor? vragen waar vele zelfbenoemde experts een mening over hebben. Maar samen kunnen wij kijken naar de juiste onderbouwde keuze voor u.

Invoer vanuit het buitenland

Is er in Nederland niet een geschikte auto voor u te vinden? of heeft u hele specifieke wensen met betrekking tot uitrusting of opties? Samen kunnen wij de juiste auto opzoeken binnen en buiten Europa. Het beoordelen van de auto, ophalen keuren en voorzien van een Nederlands kenteken kan ik volledig voor u regelen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zoekopdracht

Kunt u niet de juiste auto vinden in mijn voorraad? of heeft u hele specifieke wensen of eisen waar uw volgens auto absoluut aan moet voldoen? laat het mij horen. Samen zoeken wij naar de geschikte auto passend bij uw wensen en eisen. Dit kan binnen Nederland maar natuurlijk ook binnen Europa. Zelfs buiten Europa kunnen wij een geschikte auto voor u vinden. Gun ons vrijblijvend uw zoekopdracht en laat u verrassen met de geboden opties.