Kwaliteit

Alle auto’s worden door mij persoonlijk ingekocht en beoordeeld voor deze op mijn site terecht komen. De meeste auto’s koop ik van dealers waar deze zijn ingeruild of van een particuliere eigenaar. Allemaal hebben ze 1 ding gemeen.. ik heb het vertrouwen om u deze auto aan te bieden. Twijfel ik aan de techniek? dan verkoop ik de auto niet.. Moeten er direct zaken aangepakt worden? dan is dit gedaan voordat ik de auto aan zal bieden. Het zijn maar kleine dingen. Maar wel zaken die de kwaliteit borgen. Dat vind ik belangrijk.

Duidelijkheid

Mijn auto’s zijn altijd duidelijk omschreven, zijn ze als nieuw dan zal ik dat zeker zeggen. Dat maakt mij nog niet anders als alle andere autobedrijven. Wat mij onderscheid is dat wanneer er iets aan de auto mankeert ik het ook zeg.. Zit er een krasje op de bumper achter, dan benoem ik dat, heeft de auto over 4 maanden zijn regulier onderhoud nodig? dan zult u dat teruglezen in mijn advertentie. Gewoon omdat het zo is, en dat moet voldoende reden zijn.

Transparant

Waar komt mijn auto vandaan? hoe is de auto onderhouden? allemaal vragen die u waarschijnlijk heeft wanneer u een auto aan wilt kopen. En vragen waar u een duidelijk antwoord op wilt hebben. Deze vragen zal ik u altijd beantwoorden. Wanneer het antwoord niet voor handen is zal ik dit voor u uitzoeken en terugkoppelen. Aan de hand van de aanwezige onderhoudsbroekjes, de historie en de auto zelf kijken wij samen naar het specifieke verhaal van deze auto.

Werken op afspraak

Ik werk op afspraak, dit geeft u en mij de mogelijkheid om een moment te bepalen waarin wij beide de tijd hebben om de auto goed te bekijken en desgewenst te rijden. bijkomend voordeel is dat wij ook vaak buiten kantoortijden kunnen afspreken zoals in de avonduren of in het weekend. Wanneer het u het beste schikt, dat is het idee.

Op mijn lokatie is de mogelijkheid de auto in een goed verlichte ruimte en onder het genot van een goede kop koffie te bekijken.